David Ousted skifter klub: Rykker til USA's hovedstad
Foto: Getty Images
Generelle

David Ousted skifter klub: Rykker til USA's hovedstad

Den danske målmand David Ousted skifter fra Vancouver til DC United på et trade, der sender et draftvalg den anden vej.

32-årige David Ousted vidste godt, at fremtiden ikke var i Vancouver, og nu kan den danske målmand glæde sig over, at han er fri af Vancouver og også fremover skal spille i den bedste række i USA, MLS.

Målmanden har nemlig skiftet Vancouver Whitecaps ud med DC United, der ligger i hovedstaden Washington DC, og han har skrevet under på en ny kontrakt. En betingelse for at et trade kunne gå igennem.

Det skriver Washington Post.

I amerikanske sportsgrene er det ikke som i Europa, hvor spillerne hver gang skal skrive under på en ny aftale, når en klub køber en spiller. I stedet kan klubber som en del af en byttehandel overtage en spillers kontrakt. Med Ousted har det dog ikke været tilfældet, og han har i stedet signeret en ny aftale.

Hos DC United overtager David Ousted pladsen mellem stængerne efter Bill Hamid, som er skiftet til FC Midtjylland. Og for at gøre den danske ring komplet er DC Uniteds anden målmand, som Ousted altså skal kæmpe med, Steve Clark, der i sidste sæson spillede for AC Horsens.

Prisen for Ousted er et 2. runde valg i den kommende Major League Soccer-draft, og han får ifølge ESPN en toårig aftale med en option på et tredje år. ESPN rapporterer også, at lønnen er omkring 500.000 dollar årligt - det svarer til godt tre millioner kroner.

Den tidligere Brøndby-, SønderjyskE- og Randers-keeper har siden 2013 spillet i MLS.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.