Video : Tipsbladet
Premier League

Conte erkender: Vi ville gerne have haft van Dijk

Verdens dyreste forsvarsspiller kunne være endt i Chelsea, men så nemt er sådan et køb bare ikke, fortæller Antonio Conte.

Storklubberne må oftest i priskrig, før en populær spiller som Virgil van Dijk kan hentes.

Sådan var tilfældet også, da Liverpool FC kunne præsentere verdens dyreste forsvarsspiller for to uger siden. Her måtte Chelsea angiveligt se sig slået på målstregen og undvære hollænderen, der kostede i omegnen af 630 millioner kroner.

- Sådan er fodbold, og sådan er livet, siger Antonio Conte til ESPN og fortsætter:

- Det var helt sikkert vores mål (at hente van Dijk, red.), men som I ved, så er det her fodbold. Man kan have mange mål, men man må også være i stand til at hente dem. Transfermarkedet er ikke nemt for alle klubber, siger Chelseas manager.

Antonio Conte har også tidligere været uheldig med at hente spillere på ønskesedlen. I sommers skiftede Romelu Lukaku til Manchester United frem for Chelsea, mens Juventus nægtede at sænke prisskiltet på Alex Sandro.

I stedet kan The Blues dog glæde sig over, at Andreas Christensen netop har forlænget sin kontrakt frem til 2022. 22 kampe har den danske forsvarsspiller spillet i denne sæson for Chelsea.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.