Italiens ansætter midlertidig landstræner
Foto: Getty Images
Landshold

Italiens ansætter midlertidig landstræner

Luigi Di Biagio, der blandt andet har spillet for Lazio, Inter og Roma, bliver midlertidig landstræner for det italienske landshold.

Den 46-årige tidligere professionelle fodboldspiller er egentlig træner for det italienske U21-landshold, men han skal nu også stå i spidsen for A-landsholdets venskabskampe mod Argentina og England henholdsvis d. 23 og 27. marts.

Italien har været uden landstræner siden Gian Piero Ventura fik sparket efter playoff-nederlaget mod Sverige i november.

Hvem som overtager rollen på permanent basis er endnu uklart, men forventes at blive afgjort til sommer, da de afventer situationen for en række emner, der muligvis kan stå uden job til den tid.

Tre måneder efter playoff-nederlaget til Sverige er det altså endnu ikke lykkedes det italienske fodboldforbund at finde en ny træner, og det frustrerer forbundet præsident, Carlo Tavecchio. 

- Det bliver svært at ansætte en landstræner inden juni, siger FIGC-præsidenten ifølge Ritzau og AFP.

Luigi Di Biagio er ikke uvant med det italienske landshold, hvor han selv har spillet 31 A-landskampe. Han blev ansat som U21-landstræner i 2013, og i sommer førte han de unge italienske spillere frem til EM-semifinalen, hvor de på vejen slog Danmarks U21-landshold med 2-0 i gruppespillet.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.