Nordmand vil have Marcondes' plads på Nordsjælland-holdet
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Nordmand vil have Marcondes' plads på Nordsjælland-holdet

Mathias Rasmussen har primært været indskifter hos FC Nordsjælland, men nu håber den norske offensivspiller, at han kan få en plads på holdet i Farum.

Det er store sko at fylde ud i FC Nordsjælland, der 1. januar måtte sige farvel til offensivspilleren Emiliano Marcondes, som er skiftet til engelske Brentford. Men en erstatning skal findes, og hos norske Mathias Rasmussen er håbet, at han er manden, der får chancen.

Nordmanden har primært været brugt som indskiftningsspiller i FC Nordsjælland, hvor han har vist sig brugbar med friske ben sidst i kampene, men håbet er, at han fremover kan være blandt de 11, der starter kampene for Superligaens nummer tre, ledet af Kasper Hjulmand.

Pladsen er i hvert fald ledig, nu den tidligere U21-landsholdsspiller Marcondes er at finde i det engelske.

- Jeg ser det som en stor mulighed for at prøve at komme fast ind på holdet. Det er noget, jeg har tænkt meget på, og jeg glæder mig. Det er dejligt med en udfordring, og jeg håber, at jeg kan bide mig fast, siger Mathias Rasmussen til Frederiksborg Amts Avis.

Rasmussen har indtil videre bare startet inde i en enkelt Superliga-kamp, mens han er blevet indskiftet i de 18 andre, som FCN har spillet. Indtil videre er det blevet til fire kasser og tre assists, hvilket må siges at være godkendt, når han samlet blot har spillet 403 minutters fodbold.

Rasmussen, 20 år, har kontrakt med FCN frem til sommeren 2020 - han skiftede til FC Nordsjælland i sommeren 2016.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.