Video : Tipsbladet
Skandinavien

Officielt: Tidligere Randers-spiller vender hjem

Viktor Lundberg skiftet efter et mislykket ophold i Portugal tilbage til Sverige, hvor han har skrevet under med BK Häcken.

I fire år kunne Viktor Lundberg kalde sig for Randers FC-spiller, men i sommer udløb svenskerens kontrakt, og i stedet drog han til CS Maritimo på den iberiske halvø.

Det ophold blev dog aldrig en succes, og det har Lundberg nu taget konsekvensen af. Den 26-årige angriber er nu officielt på plads i BK Häcken, der spiller i den bedste svenske række.

Klubben bekræfter selv kontrakten på sin hjemmeside, hvor Viktor Lundberg også udtaler sine første ord som BK Häcken-spiller.

- Det føles meget fint. Det er rigtig fedt. Det er ret lang tid, siden jeg spillede i Allsvenskan, så det føles fantastisk at komme tilbage til Sverige og Häcken, siger Lundberg til klubbens hjemmeside.

- Det virker som en meget fin og familiær klub med gode folk og forudsætninger. De spiller offensiv fodbold og har gode fodboldspillere. Jeg tror, det bliver rigtig godt.

I BK Häcken bliver Viktor Lundberg genforenet med træner Andreas Alm, som begge var i AIK samtidig.

- Han er omhyggeligt og ved, hvad han gør. Han er dygtig til at formidle, hvordan han vil spille, og han er en rigtig god træner, forklarer Lundberg.

Svenskeren beskriver sig selv som en arbejdsvillig spiller med god spilforståelse, og sportschef Sonny Karlsson ser også store perspektiver i angriberen.

- Det er en schweizerkniv til spillere. Han kan spille på mange forskellige offensive position. Han er en god, løbende spiller med den rette alder og karakter. Han kommer til at tilføre os meget, forklarer Karlsson.

Viktor Lundberg har sin første træning med sine nye holdkammerater i dag, fredag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.