FCM-færing tager et halvt år mere i Thisted
Foto: FC Midtjylland
Superliga

FCM-færing tager et halvt år mere i Thisted

Den færøske angriber Jakup Thomsen fortsætter i Thisted, der kæmper med i toppen af NordicBet Ligaen.

FC Midtjylland går ind til et forår, hvor klubben spiller med om det danske mesterskab. Jess Thorups hold ligger aktuelt nummer et i dansk fodbolds bedste række, og det ligner lige nu en kamp mellem FCM, Brøndby og måske FCN om guldet.

Derfor bliver det heller ikke et forår, hvor Jess Thorup skal afprøve en masse ting og teste en masse unge spillere, og derfor kan man nok godt forvente, at flere spillere bliver sendt ud på lejeaftaler. Spillere, som er et stykke fra førsteholdet.

En af dem er for eksempel den unge angriber Jakup Thomsen, som FC Midtjylland også i foråret sender på græs hos oprykningsaspiranterne Thisted fra den næstbedste række, NordicBet Ligaen.

Thomsen, der er færing og spiller i angrebet, er 20 år, og han spillede i efteråret hos Thisted, hvor det blev til syv kampe. Klubben har timed sagt farvel til angriber Mikkel Agger, så der kan være mere spilletid i sigte for U21-landsholdsspilleren.

- Det er en rigtig god aftale for alle parter. Jákup er stadig en ung spiller, og det vigtigste for os og for Jakups udvikling er en masse spilminutter på højt niveau. Det kan han få i Thisted, som vi har et godt og tæt samarbejde med, siger sportschef Svend Graversen til klubbens hjemmeside.

Thomsen forlængede i sommer aftale med FC Midtjylland, så han er på kontrakt hos guldaspiranterne frem til sommeren 2022.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.