Åge Hareide skal hvile sig til et bedre helbred
Foto: Getty Images
Landshold

Åge Hareide skal hvile sig til et bedre helbred

Åge Hareide har det slemt efter sin skiulykke, men ro og hvile bør kunne få landstræneren på højkant igen, fastslår landsholdets læge.

Den danske landstræner, Åge Hareide, har forladt Abu Dhabi, hvor ligalandsholdet i øjeblikket er samlet under solens stråler. Nordmanden væltede på ski i juledagene og har pådraget sig en diskusprolaps, som blandt andet har medført. at Hareide har fået problemer med sit ene ben.

De voldsomme smerter fik altså Åge Hareide til at forlade landsholdslejren i utide, så han kan få ro og hvile, og landsholdets læge, Thøger Persson Krogh, fastslår, at det også er den bedste medicin for landstræneren.

- Man skal respektere de signaler, kroppen sende, holde sig i gang og være aktiv i det omfang, som tingene nu tillader det. Tit skal man hvile sig en del, men også holder sig i gang og går rundt i et omfang, man kan kontrollere. Det kan han sagtens gøre derhjemme, men det er svært at gøre, når man er af sted med 23 fodbolddrenge. Han kommer til at bevæge sig alt for meget, gå alt for meget, hver gang vi skal til møder, træninger og den slags ting, siger Thøger Persson Krogh til Politiken.

Lægen understreger, at en diskosprolaps ofte går i sig selv igen, og det er derfor langt fra sikkert, at Åge Hareide skal opereres. 

I fraværet af Åge Hareide er det Jon Dahl Tomasson, der styrer de danske tropper. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.