Video : Tipsbladet
Ligue 1

Fans buhede af Neymar: Manageren bakker op om stjernens beslutning

I går aftes kunne Edinson Cavani have fået muligheden for at skrive sig ind i klubbens historiebøger, men den mulighed valgte Neymar at spolere. Unai Emery er dog ikke skuffet.

Før har Edinson Cavani og Neymar diskuteret med store fagter, når et straffespark skulle sparkes.

Sådan blev det dog ikke i går, da Neymar tog bolden og hamrede sit fjerde mål i netmaskerne. Havde Edinson Cavani i stedet fået muligheden for at sparke - og i sidste ende scorede - ville han være dén spiller, der har scoret flest mål for Paris Saint Germain nogensinde.

Af den grund buhede en gruppe af PSG-fansene efter Neymars stædige beslutning. Men manageren vil ikke kritisere sin stjerne.

- Jeg tror, Neymar tog straffesparket, fordi det også var en fantastisk dag for ham, siger manager Unai Emery ifølge BBC.

- Vi er glade for det. Cavani vil få mange andre chancer, hvor han kan score mål, fortsætter PSG-manageren.

Helt den samme opbakning møder den brasilianske stjerne ikke, hvis han spørger sin holdkammerat, Thomas Meunier.

- Han kunne godt have givet bolden til ham. Det ville have været en fin gestus i ægte fair play-ånd, siger forsvarsspilleren, der kalder episoden for en skam.

Ikke desto mindre ophørte fansenes klare kritik, da brasilianeren scorede sit fjerde mål i opgøret, som endte med en storsejr på 8-0 over Dijon. Paris Saint Germain udbygger førstepladsen og har 11 point ned til Lyon.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.