Video : Tipsbladet
Premier League

Manchester City tæt på at forlænge med De Bruyne

Manchester City er klar på at forlænge kontrakten med den belgiske playmaker, så de to parter har papir på hinanden frem til 2024

Manchester City cruiser mod det engelske mesterskab, og det er takket være gode og stabile præstationer fra en lang række af velbetalte stjernespillere. En af dem kan dog se frem til at blive endnu bedre betalt de næste seks år. Kevin De Bruyne er nemlig ifølge Sky Sports tæt på at sætte sin underskrift på en ny lukrativ kontrakt med Manchester City, der holder ham i klubben indtil 2024.

Baseret på præstationerne i denne sæson, kan en lønforhøjelse dog sagtens forsvares. Blandt de mange stjerner i Manchester Citys supersæson er Kevin De Bruynes den, der har skinnet klarest. Han har præsteret seks og mål ti assist alene i Premier League, og er en af hovedarkitekterne bag The Citizens indtil videre fornemme sæson.

Den nu 26-årige belgiske landsholdsspiller kom til Manchester City fra Wolfsburg for 55 millioner pund, hvilket på daværende tidspunkt var transferrekord for den købeglade storklub. Præstationerne har sidenhen retfærdiggjort det høje prisskilt, men det var dog ikke garanteret, at han ville få succes i det engelske.

Før præstationerne i tyske Wolfsburg fik Manchester City til at finde den store pengepung frem, tilbragte han en sæson i Chelsea. Her blev det kun blev til tre kampe i Premier League uden mål til følge. Han har dog i den grad taget revanche i sit andet forsøg i Premier League, hvor han i sine foreløbigt 83 Premier League-kampe for Manchester City har scoret 19 mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.