Mandagens rygtebørs: Sanchez' farvel til Arsenal rykker tættere på
Foto: Julian Finney/Getty Images
Rygter

Mandagens rygtebørs: Sanchez' farvel til Arsenal rykker tættere på

Start din uge med de varmeste rygter fra de store europæiske ligaer

Alexis Sánchez fra Arsenal til Manchester United
Note:
Nu skulle det være gået så vidt, at Alexis Sánches er blevet spottet i en Manchester United-trøje. Det kan derfor kun være et spørgsmål om tid, før handlen bliver offentliggjort.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Metro

Edin Dzeko og Emerson Palmieri fra AS Roma til Chelsea
Note:
Chelsea er klar til at forstærke sig i begge ende af banen. Edin Dzeko nævnes nu blandt den lange række af navne, som Chelsea skulle have udset sig som backup for Alvaro Morata. Den 23-årige brasilianske forsvarsspiler Emerson Palmieri har før været nævnt som en defensiv forstærkning til The Blues, og nu har Romas sportsdirektør Monchi åbent været ud og sige, at han ikke vil afvise et salg af begge spillere til den engelske storklub. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Metro

Malcolm fra Bordeaux til Tottenham
Note:
Den 20-årige Malcolm er eftertragtet hos flere af de europæiske storklubber. Tottenham nævnes blandt disse klubber, og et skifte kan muligvis være oppe over, efter den brasilianske angriber har lagt videoer på de sociale medier, hvor han sidder i et fly på vej til at mødes med sin agent.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Jack Harrison fra New York City FC til Stoke
Note:
21-årige Jack Harrison har tidligere været tilknyttet både Liverpool og Manchester Uniteds ungdomsafdelinger. Han slog dog ikke igennem nogle af stederne, men nu vil Stoke give den engelske kantspiller endnu et forsøg på at slå igennem i Premier League ved at byde godt 27 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Juan Mata fra Manchester United til Valencia
Note:
Juan Matas kontrakt med Manchester United udløber til sommer, hvor han vil kunne hentes gratis. Der er ikke udsigt til en forlængelse, og vil vil den lille spaniers tidligere klub Valencia prøve at lukrere på ved at lokke ham tilbage til den klub, hvor han slog igennem som seniorspiller.
Sandsynligned: Under middel
Kilde: Daily Star

Boubakary Soumare fra Lille til Manchester City
Note:
På trods af sine kun 18 år har Boubakary Soumare allerede fået debut for Lilles bedste mandskab. Derfor er Manchester City klar til at slå kløerne i ham før en anden europæisk storklub gør det. Midtbanespilleren, der vurderes at koste godt 169 millioner kroner, vil dog i første omgang bliver tilknyttet Manchester Citys akedemi.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Islam Slimani fra Leicester til Chelsea
Note:
Endnu en fysisk stor angriber der sendes til Chelsea. IDe forsvarende engelske mestres angriberjagt har nu ført dem forbi Leicester 29-årige algierske landsholdsangriber, som de i første omgang vil hente på en lejekontrakt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.