Video : Tipsbladet
Landshold

Peter Ankersen er stor VM-optimist

FC Københavns Peter Ankersen glæder sig til VM og tror på, han har en god chance for at komme med til Rusland.

Inden så længe skal Åge Hareide lægge det puslespil, der skal sikre dansk succes ved VM til sommer, og for de landsholdsaktuelle spillere handler det om at imponere og få masser af spilletid i foråret, så de kan sikre sig en plads til slutrunden i Rusland.

Det gælder blandt andre for Peter Ankersen, der bejler til en plads på højre back på VM-holdet. FC København-spilleren er i konkurrence med blandt andre Henrik Dalsgaard fra Brentford FC, men han regner med, at han står godt i køen hos landstræneren.

- Det betyder rigtig meget, at der venter en VM-slutrunde. Jeg skal ud og lægge på og spille mit eget spil, og så er jeg egentlig ret optimistisk. Jeg har spillet størstedelen af kampene i kvalifikationen inklusive de to playoff-kampe mod Irland, så jeg synes, at jeg står godt, siger Peter Ankersen til tipsbladet.dk og fortsætter:

- Der er konkurrence om alle pladser, men hvis jeg leverer på det niveau, jeg ved, jeg kan, så er jeg sikker på, at jeg kommer med.

Han lægger ikke skjul på, at en VM-slutrunde vil være noget af det største i karrieren - en karriere, der blandt andet har budt på mesterskaber, pokaltitler, landskampe og deltagelse i Champions League.

- Det bliver en kæmpe oplevelse, og det gælder ikke kun kampene, men også alt det rundt om. Det vil jeg se rigtig meget frem til, og det er helt sikkert noget unikt, fastslår Peter Ankersen.

Den 27-årige højre back står noteret for 20 landskampe for Danmark. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.