FC Midtjyllands sportschef: Et ekstraordinært stort beløb
Foto: Jan Christensen / Getty Images
Superliga

FC Midtjyllands sportschef: Et ekstraordinært stort beløb

FC Midtjylland har netop solgt Rasmus Nissen til Ajax, og klubben har gjort det, fordi den har fået et stort beløb for backen.

Ajax er blevet en dansker rigere.

Hørebacken Rasmus Nissen Kristensen er blevet offentliggjort i Ajax, og dermed forlader han FC Midtjylland og Danmark for denne omgang.

Den 20-årige Brande-knægt har siden sin debut imponeret uge efter uge, og han får nu chancen i udlandet, hvor han skal kæmpe med Joel Veltman om spilletid på højre back.

FC Midtjylland fortæller, at klubben har taget sig godt betalt for Rasmus Nissen Kristensen. Ifølge Ekstra Bladet er prisen 34 millioner kroner.

- Vi sælger Rasmus for et ekstraordinært stort beløb, og vi er meget tilfredse med, at vi kan sende vores egen tidligere akademi- og klubsamarbejdsspiller til en stor klub som Ajax Amsterdam. Vi beviser endnu en gang, at når du kommer til FC Midtjylland, får du de bedste muligheder for at gå hele vejen, siger sportschef Svend Graversen på klubbens hjemmeside.

- Det er fantastisk rejse, 'NK' har været på. Rasmus har alle dage været en kriger, som har FCM-DNA’et helt ind under huden. Vi er stolte over dette salg, og vi ønsker alle Rasmus det bedste, og vi tror på, at han har en stor fremtid foran sig, siger Svend Graversen.

Han nåede i alt 82 kampe i FC Midtjylland, som han fik debut for i marts 2016.

- Historien om Rasmus ’NK’ og dette salg er indbegrebet af det, vi vil og det, vi står for i FC Midtjylland. Vi har nordeuropas bedste akademi, og i dag er en festdag for hele FC Midtjyllands system, siger Svend Graversen.

Rasmus Nissen Kristensen har fået kontrakt med Ajax frem til sommeren 2022.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.