Video : Tipsbladet
Superliga

Tilbagevendt SønderjyskE-spiller vil finde troen på sig selv tilbage

Simon Kroon er glad for at være tilbage i SønderjyskE, som har lejet ham i resten af sæsonen.

Skiftet til FC Midtjylland endte ikke med den ønskede succes for Simon Kroon, som havde det vanskeligt med at spille sig til en fast plads på midtjydernes mandskab. Derfor er han nu også blevet udlejet til SønderjyskE i den resterende del af sæsonen.

Det er den svenske midtbanespiller, som var med til vinde sølvmedaljer for SønderjyskE, rigtig glad for, og han håber at finde sit gamle niveau tilbage hos sin nye klub efter en svær tid hos FC Midtjylland.

- Jeg røg ud i kulden. Jeg synes egentlig, at det gik fornuftigt, men træneren begyndte at satse på andre spillere. Det er han selvfølgelig i sin gode ret til, men modgangen slog mig nok lidt ud. Jeg mistede noget af troen på mig selv. Jeg har spillet det bedste af min karriere i SønderjyskE, og jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med klubben, så jeg håber selvfølgelig meget på, at det vil gentage sig i dette forår. Jeg er i hvert fald meget opsat, siger han til Jydske Vestkysten.

Kroon er i øjeblikket på træningslejr i Tyrkiet sammen med resten af SønderjyskE-truppen, og svenskeren er ved at komme sig over et lille problem i knæet. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.