Video : Tipsbladet
Superliga

Gustav Engvall næppe til Brøndby IF

Gustav Engvall drømmer om Panathinaikos og er ikke et konkret emne i Brøndby IF lige nu og her. Men han er på blokken hos de blå-gule.

Transferdeadline nærmer sig med hastige skridt. På onsdag klokken 23.59 lukker transfervinduet, og derefter skal vi igen til at snakke om guldkamp og 4-4-2 frem for rygter og transfersummer.

Men indtil på onsdag vil der helt sikkert opstå mange transferrygter, som der altid gør mod slutningen af et transfervindue, og det gælder især om Brøndby IF, der ellers har haft et roligt transfervindue.

Tidligere på ugen kunne den engelske lokalavis Bristol Post berette, at Brøndby IF viser interesse for den svenske angriber Gustav Engvall fra Bristol City. I samme ombæring nævnes den græske storklub Panathinaikos, og ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er Engvall meget opsat på et skifte til Grækenland. Interessen fra Brøndby IF er lige nu ikke konkret og kan meget vel være blevet bragt strategisk på banen som et led i forhandlingerne mellem Gustav Engvall og Panathinaikos. Svenskeren er dog ganske rigtigt på blokken på Vestegnen, og tingene kan udvikle sig lynhurtigt, da Panathinaikos slider med økonomien.

Mod slutningen af et transfervindue kan der ske uforudsete ting, og nye situationer kan opstå, men med tanke på, at Brøndby IF ser ud til at holde fast i Teemu Pukki, Jan Kliment, Kamil Wilczek og Kevin Mensah - og desuden har sikret sig Mikael Uhre fra sommer - kommer der næppe til at ske noget på angrebspositionerne inden på onsdag. Dette falder også helt i tråd med klubbens altoverskyggende mål for transfervinduet - at bevare status quo og fastholde kontinuiteten i truppen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.