Brøndby sættes i forbindelse med Panathinaikos-spiller
Foto: Getty Images
Superliga

Brøndby sættes i forbindelse med Panathinaikos-spiller

Brøndby IF viser angiveligt interesse for svenske Niklas Hult, der er i åben konflikt med sin græske arbejdsgiver, Panathinaikos.

Økonomien er dårlig i Panathinaikos, og klubben har ved flere lejligheder forsømt at betale løn til nuværende og tidligere spillere. Det kan danske Rasmus Thelander blandt andre skrive under på. 

Det samme mener svenske Niklas Hult, at han kan, men hans situation er en lidt anden. Den græske storklub har betalt svenskeren, hvad de skyldte ham, men det skete med stor forsinkelse. Derfor krævede Hult at blive løst fra sin kontrakt med Panathinaikos, men en græsk domstol har tirsdag afsagt dom til klubbens fordel. Dermed kan kontrakten ikke rives i stykker.

Det vil sige, at Panathinaikos kan kræve en transfersum for Niklas Hult, der under alle omstændigheder er på vej væk fra klubben, og ifølge det græske medie sport24.gr viser Brøndby IF interesse for svenskeren. Det samme gør AEK Athen og FC Utrecht. 

27-årige Niklas Hult slår sine folder på venstre back, og han har blandt andet spillet seks A-landskampe for Sverige. Hult har en fortid i Nice, men i 2016 skiftede han til Panathinaikos, hvor det startede lovende, men på det seneste har han været helt ude af truppen på grund af konflikten med klubben. Historien melder ikke noget om, hvor konkret interessen er fra Brøndby IF.

Niklas Hult har anket dagens dom i den græske voldgiftsret, og der forventes at falde ny dom den 12. februar. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.