Video : Tipsbladet
Premier League

Guardiola: Jeg har interesse i mange spillere

Pep Guardiola har flere spændende spillere i kikkerten, men det er ikke sikkert, at der sker noget.

I går hentede Manchester City forsvarsspilleren Aymeric Laporte og slog i den forbindelse klubbens transferrekord, men den kan meget vel blive slået igen i dag.

Skal man tro det internationale medie goal.com, så har Manchester City budt 508 millioner kroner på Riyad Mahrez, der har indgivet en transferanmodning i Leicester.

Guardiola vil ikke løfte sløret for, om City får yderligere forstærkninger inden transfervinduets afslutning, men kommer i stedet med en kryptisk melding.

- Jeg har interessere i mange rigtig gode spillere. Der er mange. Vinduet er åbent indtil den 31. (midnat, red.). Vi har snakket mange gange om, hvad der er det bedste med de spillere, vi har.

- Lige nu er det det samme, som jeg sagde med Alexis Sanchez og Laporte. Det er ikke passende at snakke om det. Det er virkelig svært.

- Det skete med Laporte, fordi der var en frikøbsklausul. Når man skal forhandle, er det altid virkelig kompliceret. Det er der et utal af eksempler på, siger Guardiola ifølge goal.com.

Riyad Mahrez har også tidligere indgivet en transferanmodning i Leicester, men dengang blev han altså som bekendt i klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.