Video : Tipsbladet
Superliga

Overraskelse: Randers FC ophæver med Nikola Djurdjic

Randers FC har ophævet kontrakten med angriberen Nikola Djurdjic.

Angriberen Nikola Djurdjic er aldrig blevet en succes i Randers FC, og det har de to parter nu taget konsekvensen af. Serberen har således fået ophævet sin kontrakt med Superligaens bundprop. Djurdjics aftale løb frem til sommeren 2019, men nu er han en fri mand.

– Ophævelsen af kontrakten er sket efter gensidig forståelse og respekt. Nogle gange lykkes det bare ikke, som håb og forventningerne var til, og det er desværre tilfældet med Nikola og Randers FC. Niko har altid arbejdet stenhårdt og været 100% dedikeret og kæmpet for klubben i hver en kamp han har spillet. Vi ønsker ”Niko” al held og lykke fremover, fortæller Randers FC-direktør Michael Gravgaard i en pressemeddelelse.

Angriberen erkender, at han ikke leverede varen i Randers FC.

- Der er sket meget i klubben på det seneste, men det er ikke grunden til, at jeg nu tager videre. Fodboldmæssigt er det bare ikke gået, som jeg havde håbet på i Randers. Jeg føler dog, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne, og kan se mig selv i øjnene, nu hvor jeg forlader klubben. Jeg vil gerne sige tak og ønsker alt det bedste for alle i og omkring klubben, siger Nikola Djurdjic.

Nikola Djurdjic nåede 28 kampe og fire mål for Randers FC. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.