Rundt om Premier League: Av for den, Chelsea
Foto: Getty Images
Premier League

Rundt om Premier League: Av for den, Chelsea

Bournemouths ydmygelse af Chelsea på Stamford Bridge er et af hovedpunkterne i denne udgave af Rundt om Premier League.

Christian Eriksen er Tottenhams næstvigtigste spiller
Var det ikke for Harry Kane ville Christian Eriksen utvivlsomt være Tottenhams klart vigtigste spiller. Danskeren fravær i forrige runde, da Tottenham i en dårlig præstation spillede uafgjort mod Southampton, tydeliggjorde, hvor usammenhængende Spurs' spil er uden danskeren som katalysatoren i offensiven.

Eriksens præstation i onsdagens 2-0-sejr hjemme på Wembley understregede blot dette endnu mere.

Hvad er det lige der sker på Stamford Bridge?
Snap om krise efter fire uafgjorte kampe i streg blev afværget i forrige Premier League-runde, da Chelsea besejrede Brighton med hele 4-0 på The Amex Stadium i en offensivt frit flydende nedslagtning af The Seagulls.

Derfor var det næppe de færreste, der havde forudset, at The Blues skulle tabe med hele 3-0 hjemme på Stamford Bridge til Bournemouth, der inden kampen ikke havde fået point mod Chelsea i de fem seneste forsøg.

Det gjorde de dog onsdag - og med manér.

Arsenal-nedturen fortsætter
Arsenal har haft et på papiret ganske glimrende transfervindue. Man har sagt farvel til Alexis Sanchez, der alligevel ikke ønskede at være i klubben, mens The Gunners har hentet Pierre-Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitaryan til klubbens. Ydermere er Mesut Özil blevet bundet til en ny, langsigtet kontrakt, så fremtiden er sikret for The Gunners.

Spillet på banen går for tiden dog næppe, som Arsene Wenger ønsker. Den seneste nedtur kom tirsdag, da nedrykningstruede Swansea slog The Gunners med hele 3-1.

Nederlaget efterlader Arsenal på en sjetteplads i Premier League - med hele otte point op til Chelsea på 4. pladsen. The Gunners har efter kampen mod Swansea nu kun vundet to af deres seneste syv kampe i Premier League - ikke ligefrem prangende.

Straf vanvidstacklingerne prompte
Manchester City har i denne sæson beriget os med smuk fodbold, som vi sjældent har set det før i Premier League. Hvad får de igen? Tacklinger i knæhøjde, i hvert fald.

Det var måske at forvente, at der blev gået til den, da The Citizens senest spillede henholdsvis Carabao Cup mod Bristol samt FA Cup mod Cardiff, hvor Leroy Sané endte med at pådrage sig en skade, men at The Citizens i en Premier League-kamp skal være udsat for flere potentielt karriere-stoppende tacklinger, er simpelthen for ringe.

Én af tacklingerne, fra West Broms Matt Phillips på unge Brahim Diaz, sad lige i knæhaserne uden noget som helst henblik på at ramme bolden. Phillips fik kun gult kort - og det bør der gøres noget ved.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.