Svensk Lyngby-nyindkøb på vej væk: Svenske klubber står i kø
Foto: Lyngby Boldklub
Superliga

Svensk Lyngby-nyindkøb på vej væk: Svenske klubber står i kø

Den svenske back Simon Strand ligner en spiller, som er godt på vej til at forlade Lyngby, skriver svenske Fotbolltransfers.

I begyndelsen af transfervinduet skiftede den svenske venstreback Simon Strand til Lyngby, men med de økonomiske problemer i den danske Superliga-klub ser det ud til, at det kan blive en kort fornøjelse for svenskeren.

Det skriver det svenske medie Fotbolltransfers.com.

De peger på, at Strand er ved at bryde ud af sin kontrakt, hvorefter han angiveligt allerede nu skulle være på ønskelisten i flere klubber i den bedste svenske række. I den forbindelse skulle Djurgården være favoritten.

Netop Djurgården har Simon Strand da også en fortid i, da han som ungdomsspiller var i klubben. 

I Lyngby er de økonomiske problemer så store, at en konkurs truer klubben, og hvis klubben ikke har betalt løn til spillerne inden tirsdag, så kan spillerne forlade klubben - og det lader altså til, at Simon Strand kunne være den første.

Med problemerne i Lyngby kan Östers IF, som Strand kom til Lyngby fra, ende som den store taber, da de sandsynligvis går glip af transfersummen, som de angiveligt stadig har til gode.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.