Harry Kane afviser beskyldninger: Jeg filmede ikke
Foto: Getty Images
Premier League

Harry Kane afviser beskyldninger: Jeg filmede ikke

Harry Kane blev efter kampen mod Liverpool anklaget for at filme, men han forklarer, at han ikke gjorde noget forkert, da han fik straffe i slutningen af kampen.

Søndag aften var der masser af drama, da Tottenhams Harry Kane i sidste øjeblik fik omsat et straffespark til 2-2 i opgøret mod Liverpool. Forinden havde Tottenham fået tilkendt endnu en straffespark, som dog blev brændt af Kane.

I den forbindelse var det Harry Kane selv, der fik tilkæmpet sig straffesparket, da han kom frit igennem med Liverpool-målmand Loris Karius, hvorefter han gik i græsset, da han forsøgte at gå udenom målmanden.

Det fik efter kampen Liverpool-spilleren Virgil van Dijk til at anklage Kane for at filme, men det vil Kane ikke høre på. Det gjorde han klart et interview med Sky Sports efter opgøret.

- Han (Karius) gik ned efter bolden, og han kom i vejen for mig, og jeg er en spiller, som ikke hopper væk for at komme væk, fordi det er fodbold. Jeg kunne helt klart mærke kontakt, og jeg gik ned, siger Harry Kane om situationen.

Som skrevet brændte Kane her, men scorede senere i kampen på et nyt forsøg, som samtidig betød, at han nu er kommet op på 100 scoringer i Premier League.

Du kan se højdepunkterne fra kampen mellem Liverpool og Tottenham nedenfor.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.