Video : Tipsbladet
Superliga

Svensk sportschef om Lyngby: Det er ubegribeligt

Sportschefen for den svenske klub Östers IF kan ikke fatte, hvad det er, der foregår i Lyngby BK. For bare et par uger siden købte Superliga-klubben forsvarsspilleren Simon Strand i Östers.

Lyngby BK kan være få timer fra at gå konkurs. I løbet af det næste døgns tid kan spillerne trække tæppet væk under fodboldklubben, fordi der ikke blev udbetalt løn i onsdags, hvor det var lønningsdag i det meste af Danmark.

Situationen er naturligvis frustrerende for spillerne og øvrige ansatte i Lyngby BK, og det glæder nok især Mohammed Saeid og Simon Strand, der kom til klubben i løbet af januars transfervindue - sidstnævnte skulle Lyngby endda betale en transfersum for.

Handlen blev indgået med den svenske klub, Östers IF, men ikke overraskende har klubben endnu ikke modtaget nogle penge for Simon Strand. Det får klubbens sportschef, Matias Concha, til at se måbende til.

- Det er trist. Det er svært at forstå, hvordan man kan gå ud og købe spillere og så en uge senere gå ud med sådanne nyheder. Det er ubegribeligt, siger Concha til Fotbollskanalen.

Han er naturligvis træt af, at Lyngby BK ikke har betalt transfersummen for Simon Strand.

- Vi afventer besked. Vi har en aftale om et vist beløb, og det må de respektere. Selv om de kommer i problemer, så har de en aftale med os, som de på en eller anden måde må løse. Det er ikke, hvad man forventer. Man går ud fra, at klubber på det niveau har styr på tingene, og at når man går ud og køber noget, så køber man, fordi man kan gøre det, siger sportschefen og tilføjer:

- Vi har en aftale med dem, men de har sikkert en liste, hvor spillerlønninger vægter højest. Jeg ved ikke, hvor vi ligger på den liste, men de må respektere, at der findes en aftale. Vi må håbe, at de får styr på tingene, så de kan kompensere os med det, vi er nået til enighed om.

Simon Strand og Lyngby BK har indgået en aftale frem til udgangen af 2020. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.