Zidane før PSG-opgør: Det er her Ronaldo altid popper op
Foto: Getty Images
Champions League

Zidane før PSG-opgør: Det er her Ronaldo altid popper op

Real Madrid har stort set kun Champions League tilbage at spille om i denne sæson - og her står PSG i ottendedelsfinalen. Det er et opgør, som Real-træner Zidane ser meget frem til.

Real Madrid har i denne sæson haft det meget svært på de spanske baner, hvor de er langt efter Barcelona i ligaen og røg usædvanligt tidligt ud af Copa del Rey. Derfor er Champions League noget, som bliver sat meget højt for klubben.

Her skal de to sidste års vindere af Champions League møde den franske storklub PSG, og her ser Real Madrid-træner Zinedine Zidane frem til nogle store opgør, hvor en spiller som Ronaldo i særdeleshed kan vise sig frem. Det fortæller franskmanden til pressemødet frem mod weekendens kamp mod Real Sociedad.

- Vi ved, at en stor kamp nærmer sig, og vi må se, hvad der sker. Ronaldo vil eksempelvis nok være endnu mere motiveret for at vise, hvad han er i stand til. Jeg er ikke bekymret for de ting, som er blevet sagt om ham. Han er en fremragende spiller. Han er måske selv lidt træt af, at han ikke scorer så meget, men han popper altid op til de afgørende kampe, siger Zidane.

Selv peger 'Zizou' på, at det bliver en meget svær kamp, men at de ikke er bange. Derimod slår han fast, at det netop er den slags kampe, som de godt kan lide at spille.

Den første kamp mod PSG bliver spillet på Santiago Bernabeu 14. februar, mens returkampen spilles 6. marts.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.