Bjelland kåret som bedste Brentford-spiller i remis
Foto: Getty Images
Premier League

Bjelland kåret som bedste Brentford-spiller i remis

Andreas Bjelland gjorde sig så positivt bemærket i Brentfords kamp mod Preston, at han efterfølgende blev kåret som kampens spiller.

Den danske landsholdsspiller Andreas Bjelland blev efter Brentfords opgør mod Preston kåret som kampens spiller i et møde, som endte 1-1 mellem de to Championship-klubber. 

Som begrundelsen for kåringen blev den dominerende defensive indsats udpeget. Det melder klubben på dens officielle Twitter-profil.

Brentford havde på trods af det uafgjorte resultat et generelt overtag i kampen, men det lykkedes ikke at hive sejren hjem på trods af, at London-klubben spillede mod 10 mand i det sidste kvarter, da Cunningham blev vist ud efter sit andet gule kort i kampen.

Bjelland var dog ikke den eneste, som gjorde sig positivt bemærket af danskerne. Landsholdsbacken Henrik Dalsgaard stod nemlig for assisten til Brentfords enlige mål, da Jozefzoon scorede.

Endvidere nåede nyindkøbet Emiliano Marcondes at spille det sidste kvarter.

Brentford er efter denne kamp på 10. pladsen i den næstbedste engelske række med otte point op til de nærmeste playoff-pladser.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.