Valverde: Vi kan ikke vinde alle kampe
Foto: Getty Images
La Liga

Valverde: Vi kan ikke vinde alle kampe

Barca-træneren roser Getafe efter søndagens 0-0-kamp, men glæder sig over en uge med en tiltrængt pause.

Det blev skuffede til et skuffende pointtab for FC Barcelona, da de søndag spillede 0-0 på hjemmebane mod Getafe, og ifølge Barcelona-træneren Ernesto Valverde skyldtes den skuffende præstation blandt andet træthed.

- Getafe forsvarede sig godt, og vi manglede noget gnist. Vi har haft en travl måned og har lige kvalificeret os til en finale (i Copa del Rey, red.). Vi kan ikke vinde alle kampe eller være på 100% hele tiden, og derfor er det et godt tidspunkt, at vi får en uge uden midtugekamp, så vi kan komme os, udtaler Valverde ifølge klubbens hjemmeside.

Valverde måtte også tage konsekvensen af det travle program og skifte fem spillere fra startopstillingen fra Copa del Rey-semifinalen imod Valencia. Det betød blandt andet, at nyindkøbte Yerry Mina og venstrebacken Lucas Digne vikarierede i det centrale forsvar. Valverde var dog ovenud tilfreds med makkerparrets præstation. 

- De spillede rigtig godt, og vi var ikke bekymrede for forsvaret. Som kampen skred frem, forbedrede de sig. Jeg er glad

Barcelona skal først i aktion igen, når de gæster Eibar på lørdag.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.