Video : Tipsbladet
Premier League

79 minutters fodbold gav næsten en million på kontoen for Roberto Firmino

Der var gode for Roberto Firmino at hente under søndagens Premier League-kamp.

Næsten én million kroner tjente Roberto Firmino på at spille en fodboldkamp for Liverpool søndag eftermiddag.

Der er ikke nogen tvivl om, at de allerbedste fodboldspillere er udstyret med kontrakter, som gør, at de ikke behøver at tænke på deres økonomiske situation, når de engang lægger støvlerne på hylden.

Liverpool-angriberen, Roberto Firmino, hører til i den kategori. Brasilianeren tjener ifølge Football Leaks lidt over 570.000 kroner om ugen i Liverpool, men dertil kommer diverse bonusser, og det er her, at det hurtigt kan give nogle ekstra lommepenge.

Der er flere gange blevet skrevet om Firminos målbonusser i sin kontrakt med Liverpool, hvor han bliver belønnet med 210.000 kroner for hvert af de første fem mål han laver i sæsonen. Hvis han passerer fem mål tjener han 378.000 kroner pr. mål, og hvis også laver over 10 mål, tjener han 546.000 kroner pr. mål.

Firmino har nu lavet 20 mål i sæsonen, og han tjener derfor nu 714.000 kroner for hvert mål, han laver i Liverpool-trøjen. Samtidig får han også en bonus for at lave en assist, som lyder på 260.000 kroner.

I gårsdagens kamp mod Southampton lavede han både et mål og en assist, og derfor tjente han ifølge Football Leaks svimlende 974.000 kroner på at spille kampen mod Southampton, hvor han sågar blev skiftet ud efter 79 minutter.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.