Aldo Petersen stadig interesseret: Hele området i Lyngby er interessant
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Aldo Petersen stadig interesseret: Hele området i Lyngby er interessant

Investor Aldo Petersen vil stadig gerne ind i Lyngby Boldklub.

Lyngby Boldklub blev reddet på måstregen af lokale, der har spyttet de nødvendige millioner i forretningen, så der stadig er Superliga-fodbold i byen, og håbet er, at der også på den lange bane kan findes en løsning, der sikrer, at boldklubben eksisterer som professionel fodboldklub.

Det har været nogle hårde uger, klubben har været igennem, hvor nu tidligere bestyrelsesformand Torben Jensen har forhandlet om en løsning, som han altså endte med at finde, og nu begynder næste skridt i udviklingen af fodboldklubben altså.

Fremadrettet skal bestyrelsen finde ud af, hvordan det skal hænge sammen, og om der skal flere ind i klubben, eller om man vil sælge den til anden side. Rygter siger, at personer, der har investeret i Aston Villa, også skulle være interesseret i den danske klub.

Og også Aldo Petersen forbliver interesseret i at poste penge i klubben og hele området, siger han nu til Berlingske Business.

- Det er hele området i Lyngby, der er interessant, og det har der været talt om i 15 år. Det er Lyngby Kommune, der ejer både stadion og arealerne omkring klubben. Hele området er tæt på perfekt med henblik på at lave en ny bydel med grønne områder og sport osv. Vores tanke er at bygge 4-500 ungdomsboliger - det er der plads til, siger han til Berlingske Business.

Aldo Petersen, der tidligere har været bestyrelsesformand i Brøndby IF, fortæller, at han ikke mener, de investerede millioner i Lyngby Boldklub holder i lang tid, og at der skal tænkes i få finansfolk ind i klubben, hvis den skal drives på den lange bane.

Andreas Bjelland er en af de personer, der har investeret i fodboldklubben. En anden er Tommy Petersen, der er blevet den nye bestyrelsesformand i klubben.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.