Real Madrid frygter for kæmpetalents sikkerhed i den brasilianske liga
Foto: Alexandre Loureiro/Getty Images
La Liga

Real Madrid frygter for kæmpetalents sikkerhed i den brasilianske liga

17-årige Vinicius Junior skifter til Real Madrid til sommer, men spiller indtil da videre i den brasilianske liga. Her modtager han så mange hårde tacklinger, at man nu frygter, at megatalentet bliver alvorligt skadet inden han kommer til kongeklubben

Real Madrid sikrede sig tilbage i maj 2017 det dengang 16-årige talent Vinicius Junior i den brasilianske klub Flamengo. Her betalte man hele 340 millioner kroner fra brasilianeren, som dog først kan foretage skiftet, når han fylder 18 år. Det gør han til juli, og derfor spiller han videre i Flamengo indtil da.

Det er de dog ifølge Marca lidt bekymrede for i Real Madrid. Vinicius Junior bliver nemlig oftere og oftere udsat for nogle grimme tacklinger af sine modstandere. Ifølge Marca sker flere af tacklingerne som reaktion på, at Vinicius Juniors modstandere mener, han optræder respektløst på banen.

Ikke desto mindre har det givet grund til bekymrede miner i ledelsen hos Real Madrid, der frygter at modtage en skadet spiller til sommer. Deres løsning er dog ikke at bede den unge forward om at vise respekt for modstanderne. Nej, i stedet har Los Blancos bedt deres (måske) kommende stjernespiller om at tage på i vægt, så han bedre kan stå imod de mange hårde tacklinger.

Real Madrid sikrede sig kæmpetalentets underskrift i hård kamp med ærkerivalerne fra FC Barcelona. Catalanerne tilbød flere penge til både Flamengo og Vinicius Junior, men spilleren troede mere på projektet i Real Madrid. Hans evner kan da også være vel tiltrængte i hovedstadsklubben, der i denne sæson halter langt efter FC Barcelona. Her er man hele 17 point efter i tabellen, hvor man kun ligger på en fjerdeplads.

Da man samtidig er røget ud af Copa del Rey har man nu kun Champions League tilbage at satse på i denne sæson. Her er man kommet på en svær opgave i 1/8-finalerne, hvor man skal op mod den franske storklub Paris Saint-Germain, der cruiser mod mesterskabet i den hjemlige liga. Den første af to kampe mellem de to hold spilles på onsdag på Santiago Bernabéu i Madrid. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.