Helsingør-hjemmekamp flyttes til Farum
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Helsingør-hjemmekamp flyttes til Farum

FC Helsingør skal spille hjemmekamp mod AC Horsens i Farum.

Helsingørs indbyggere må vente med at se fodbold i Helsingør, for klubben har netop offentliggjort, at hjemmekampen mod AC Horsens på søndag er flyttet til Farum.

Der er ikke varmen i banen i Helsingør, og det tæppe, klubben havde købt med det formål at holde banen frostfri, har ikke kunnet gøre netop det.

Derfor har FC Helsingør set sig nødsaget til at flytte kampen til Farum Park, fordi Helsingør Kommune ikke vurderer, at banen kan blive klar til kampen på søndag.

- Vi er naturligvis meget, meget kede af, at kampen ikke kan afvikles i Helsingør. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi ville strække os meget langt for ikke at skuffe vores hjemmepublikum, især når det drejer sig om vores forårspremiere på hjemmebane. Vi er desværre, til trods for hvor meget vi har flyttet os det sidste års tid, stadig udfordret på de fysiske rammer. De løsningsforslag vi har arbejdet på, har ikke kunnet blive godkendt fra Divisionsforeningen, så vi lejer os ind på Right to Dream Park i stedet, siger direktør Janus Kyhl til klubbens hjemmeside og forklarer:

- Jeg vil gerne opfordre til, at så mange af vores fans som muligt tager turen sydpå til Farum. Ikke kun for at støtte op om holdet, selvom det selvfølgelig er det vigtigste. Men også fordi lejen af Right to Dream Park medfører en ret betydelig ekstraudgift for klubben. Bare det, at folk møder op og køber en billet vil gøre en meget stor forskel for os, så jeg vil gerne sige til vores fans: Vi har brug for jer! Kom og støt op om holdet og om klubben. Jo flere, jo bedre, så vi kan stå sammen om at revanchere weekendens nederlag, og vise at Helsingør står bag sit fodboldhold.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at man ikke har kunnet spille kampen på Gentofte Stadion, der ikke lever op til Divisionsforeningens krav om tilskuerpladser, ligesom forslaget om at spille opgøret i Horsens er blevet droppet.

Dermed ender det altså med en "hjemmekamp" i Farum søndag klokken 12.00.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.