Video : Tipsbladet
Superliga

Tobias Sana: Jeg fortyder intet

AGF-profilen Tobias Sana soler sig i sin nuværende succes - ikke noget han har prøvet mange gange i karrieren.

Tobias Sana viste mandag aften forrygende form i AGF's sejr ude over Hobro, hvor han ud over at score kampens enlige og meget flotte mål også kampen igennem var en konstant trussel i offensiven.

Selv om talentet alle dage har været udråbt som stort og blandt andet fik Ajax til at stå klar med en kontrakt, er det set tilbage på karrieren ikke blevet til ret meget spilletid på diverse førstehold. 

Før skiftet til AGF i sommer var Tobias Sana, der nu er fyldt 28 år to og et halvt år i svenske Malmö FF, hvor han blot nåede 31 kampe men aldrig nåede en status som fast mand. En etikette som en luksusspiller har klæbet sig fast til ham, men tiden i Aarhus har vist en ny side af Sana, hvor han mere mere og mere kontinuerlig førsteholdsfodbold løftede sit spil og har vist sig som en af Superligaens største chanceskabere. 

Endnu står han fortsat kun noteret for tre scoringer og tre assists, men selv er han ikke i tvivl om, hvad der er med få tingene til at lykkes nu og fremadrettet. 

- Jeg har ikke spillet ret meget førsteholdsfodbold i mange år, og det tager tid og kræver regelmæssig spilletid for forlæse det potentiale, man besidder, siger Tobias Sana til Fotbollskanalen.

- Jeg fortryder ingenting. Jeg er bare taknemmelig over de klubber, der har givet mig en chance. Jeg ønsker, at jeg kunne have givet noget mere til Malmö FF og til fansene, men det vigtigste er, at man er ærlig. Jeg ser på mig selv og mener, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. 

I sin til i Malmö vandt han to gange guld - men som skrevet uden på noget tidspunkt at være fast mand, men nu vælger han at se fremad. 
- Folk ser mig som en MVP, men jeg vil vise, at jeg ikke bare er en luksusspiller. Ok, jeg er måske ikke den, der vinder flest nærkampe eller hovedstødsdueller, men jeg tager også meget lederskab, siger Sana, der i angrebet har fundet en indtil videre ganske godt samarbejde med Mustapha Bundu, som han blandt andet guider og vejleder i det offensive spil. 

Næste opgave for Tobias Sana og AGF er mandag, hvor SønderjyskE kommer på besøg på Ceres Park. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.