Video : Tipsbladet
Europa League

Solbakken kaster håndklædet: Vi er stendøde

Ståle Solbakken erklærer sit FCK-mandskab for stendøde efter 1-4-nederlaget til Atletico Madrid. Han finder en smule trøst i de chancer, løverne skabte.

Manchester United, FC Barcelona og Juventus.

Det er tre hold blandt en række af Europas mastodonter, der er taget fra Parken uden at kunne slå FC København. Derfor boblede optimismen også forud for torsdagens Europa League-opgør mod Atletico Madrid, men den blev skyllet væk i takt med, at sneen lagde sig som en dyne over den danske hovedstad.

Atletico Madrid vandt 4-1, og klasseforskellen mellem de to mandskaber blev udstillet.

- Jeg er tilfreds med det offensive spil. Vi skaber mange flere chancer, end vi kunne drømme om, og det skal drengene roses for. Det store minus er, at kampen kunne være afgjort efter 10 minutter, fordi vi laver tre-fire kæmpe individuelle fejl. Vi kunne have været død og begravet, siger Ståle Solbakken og tilføjer:

- Vi laver store fejl, og nogle kommer også, fordi vi bliver presset hårdt, men når man begynder at drible som bagerste mand, så bliver man straffet uanset, om man møder Middelfart eller Atletico Madrid. Tager man så store risiko, som nogle gjorde i starten af kampen, kan man blive straffet af hvem som helst. 

FCK-manageren rangerer Atletico Madrid i toppen af de hold, han har mødt i spidsen for den danske mesterklub.

- Det er top, top, top. Ingen tvivl om det. De arbejder stenhårdt hele tiden, og de er et tophold i Europa. De er mange point foran naboen i Madrid (Real Madrid, red.) og syv point bag Barcelona, og de har haft en fantastisk stime de seneste par uger. Det er et af de bedste hold, vi har mødt, fastslår Ståle Solbakken.

Han er ikke i tvivl om, hvordan 1-4-nederlaget efterlader FC København inden næste uges returkamp i Spanien.

- Vi er stendøde, fastslår FCK-bossen, der åbner for, at nogle af de normale reserver kan få chancen på Wanda Metropolitano. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.