Video : Tipsbladet
Superliga

Sviatchenko: Altid fede kampe mod FCK

FC Midtjyllands Erik Sviatchenko glæder sig til at spille mod FCK og endnu engang at løbe på banen på MCH Arena i Herning.

Søndag tørner FC Midtjylland og FC København sammen i et vaskeægte Superliga-brag, og det er noget den udlejede Celtic-spiller, Erik Sviatchenko, glæder sig til, da det altid er nogle fede kampe. Det fortæller han i et interview kampprogrammet til dagens opgør.

- Det er altid nogle fede kampe at spille. Det er en topkamp, og det er to hold, der passer godt til hinanden, og der er nærmest garant for intense kampe. For tre år siden var jeg med til at slå dem af pinden på MCH Arena, da Pione (Sisto, red.) og Andre (Rømer, red.) scorede to mesterskabsafgørende mål. Det er mit sidste minde fra kampene mod FCK, og det er selvfølgelig et godt udganspunkt for dette opgør.

Når de to hold løber på banen, bliver det også første gang, at Erik Sviatchenko er tilbage på MCH Arena, siden han blev udlejet tilbage til Superligaens førerhold i vinterens transfervindue. Og det bliver også en speciel følelse for den hjemvendte stopper. 

- Det bliver fedt, og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har altid nydt at spille på MCH Arena, og jeg håber på, stemningen bliver elektrisk søndag (i dag, red.). Det er vigtigt, at MCH Arena fortsætter med at være det her fort - særligt i en sæson hvor der er mulighed for, det kan kulminere. Jeg oplevede for tre år siden, hvordan folk stemplede ind og var sammen om den her fælles mission. Vi har knoklet for at skrive historie - både for fans og spillere, lydet det fra Sviatchenko.

FC Midtjylland ligger i øjeblikket på førstepladsen i Superligaen, mens FC København er 18 point efter på femtepladsen.

Kampen sparkes i gang klokken 16, og den vises på Canal 9.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.