Spansk sportsavis: Bale-exit tættere på end nogensinde før
Foto: Getty Images
La Liga

Spansk sportsavis: Bale-exit tættere på end nogensinde før

Gareth Bale ligner mere og mere end stjerne, som er kommet i overskud i Real Madrid - og dermed kan et skifte være aktuelt til sommer, lyder det.

Gareth Bale blev tilbage i 2013 verdens dyreste fodboldspiller, da han skiftede fra Tottenham til Real Madrid for omkring 750 millioner kroner. Men nu lader det til, at den walisiske offensivspillers tid i den spanske hovedstadsklub er talte.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Det hænger ifølge avisen sammen med, at Real Madrid-præsident Florentino Perez gerne vil lave en eller to store sommertransfers, og her skal der være plads i truppen til de nye. Og her vil Bale komme i overskud.

Endnu en grund til at skifte for Bale handler om, at Zidane er træner - og hvis han stadig er det efter denne sæson, så skulle Bale have endnu sværere ved at komme på holdet. Siden han kom tilbage fra en af sine mange skader, har Zidane ikke haft ham som sin førsteprioritet. 

Senest så man i kampen mod PSG, at Bale måtte tage plads på bænken fra kampen start. Og efter kampen ignorerede Bale kaptajn Sergio Ramos råb om at komme ind på midten af banen for at takke fansene. I stedet trak Bale ned i omklædningsrummet med bukket nakke.

Gareth Bale har i alt spillet 171 kampe for Real Madrid og scoret 76 mål.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.