Higuain og Bernardeschi tvivlsomme til Juves returkamp mod Spurs
Foto: Getty Images
Serie A

Higuain og Bernardeschi tvivlsomme til Juves returkamp mod Spurs

I de kommende dage vil Juventus teste Bernardeschi og Higuain for at se, hvorvidt de er klar til blandt andet returkampen mod Tottenham i Champions League.

I Juventus har man netop fået Paulo Dybala tilbage efter godt seks ugers skade, men nu ser det ud til, at to af klubbens offensive profiler må tage plads på skadesbænken i den kommende tid.

Det drejer sig om den målfarlige Gonzalo Higuain og kantspilleren Federico Bernardeschi, og det bliver nu afgjort indenfor de kommende dage om, hvorvidt de to spillere kan være med i Juventus' vigtige returkamp mod Tottenham i begyndelsen af marts.

Juventus har i forbindelse med de to skadede spillere udsendt et statement, hvor de peger på, at der er tale om et problem med Higuains ankel, mens det for Bernardeschis vedkommende er tale om en knæskade.

Higuain var da også kun med i 15 minutter i Juventus' 1-0-sejr over Torino søndag middag, hvorefter han blev taget ud. Skaden opstod, da han faldt en smule akavet ned på sin venstre ankel.

Pudsigt nok var det netop Bernardeschi, der kom på banen i stedet - og han endte i kampens overtid med at lade sig udskifte. Dog kunne han selv gå fra banen.

Juventus er på andenpladsen i Serie A med ét point op til Napoli.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.