Video : Tipsbladet
Superliga

Første minutter til Rafael van der Vaart: Det er en festdag

Rafael van der Vaart er glad for sine første minutter i FC Midtjylland

Han er det ubetinget største navn i Superligaen, og han er den bedst betalte. Men han er kun reserve i FC Midtjylland.

Den 35-årige verdensstjerne Rafael van der Vaart har været helt ude i kulden i FC Midtjylland i denne sæson, men søndag fik han sine første minutter på banen, da han kom ind i slutfasen mod FC København.

Da hollænderen entrerede grønsværen, var FC Midtjylland allerede foran 3-1, og kampen var afgjort. Rafael van der Vaart nåede blot at have en enkelt boldberøring, men han tager det trods alt som noget positivt, at han nu får lidt spilletid.

- Jeg har ikke været med i et halvt så det er en festdag, siger Rafael van der Vaart til Studio Voetbal og tilføjer om sin situation i FC Midtjylland:

- Det er skidt, at jeg ikke har spillet før, men jeg gjorde det godt i opstarten og spillede mange testkampe. Jeg har én gang før været med i truppen, så det er rart, at jeg blev belønnet med spilletid. Det er et signal, selv om jeg selvfølgelig vil spille mere. Det er forfærdeligt, at jeg ikke spiller.

Rafael van der Vaarts kontrakt med FC Midtjylland udløber til sommer, og den vil med sikkerhed ikke blive forlænget. Dermed skal hollænderen på jagt efter en ny klub, og han fastholder, at det er planen. Han afviser at stoppe karrieren.

- Jeg vil bare spille fodbold igen, for det er det bedste, jeg ved, og så er jeg ligeglad med, hvor det er, fastslår Rafael van der Vaart.

Den 35-årige hollænder, der har en fortid i blandt andre Tottenham, Real Madrid og Hamburger SV, står noteret for 16 Superliga-kampe for FC Midtjylland siden sin ankomst i sommeren 2016. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.