Video : Tipsbladet
Superliga

Bo Henriksen vil forlænge med målscorer: Men han skal holde sig skadesfri

AC Horsens-manager Bo Henriksen er interesseret i at forlænge kontrakten med 35-årige Peter Nymann, men meget afhænger af, om backen kan holde sig skadesfri.

Peter Nymann var flyvende som højre back, da AC Horsens søndag besejrede FC Helsingør med 2-0 i Farum, og kronen på værket fra Horsens-spilleren var scoringen til 2-0, som reelt afgjorde kampen.

I sidste sæson spillede Peter Nymann hele 35 kampe for AC Horsens, men i denne sæson er det blot blevet til syv, og det skyldes, at backen har været plaget af skader. Af samme årsag slår AC Horsens-manager Bo Henriksen koldt vand i blodet, når snakken falder på Nymmans kontrakt, der udløber efter denne sæson.

- Jeg har hele tiden ment, at Peter kan spille to eller tre år endnu. Det har intet med alder at gøre. Hvis han fortsætter som nu, er vi interesseret i en aftale. Men det er klart, at vi skal følge ham og se, om han kan holde sig fra skader. Og så skal han jo også selv være interesseret i at forlænge, siger Bo Henriksen til Horsens Folkeblad.

Peter Nymann står noteret for 235 kampe i Danmarks bedste fodboldrække. Han fastslår over for Horsens Folkeblad, at han er glad for at være i den østjyske Superliga-klub. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.