FCN's Nelsson nummer 34 på ny liste over Europas mest lovende unge
Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

FCN's Nelsson nummer 34 på ny liste over Europas mest lovende unge

Victor Nelsson fra FC Nordsjælland er at finde i CIES Football Observatorys liste over de mest lovende unge spillere i Europa.

I denne sæson har FC Nordsjællands Victor Nelsson været en af de helt store grunde til, at holdet har kunne levere så gode resultater - og for tiden indtager en plads som nummer tre i den danske Superliga.

Det er også noget, som den anerkendte researchgruppe CIES Football Observatory har fået øjnene op for. De har lavet en top 50 over de unge spillere, som er mest lovende rundt om på den europæiske fodboldscene.

Her er det blevet til en placering som nummer 34 for den unge, danske midterforsvarer, som kan se Milans 18-årige målmand Gianluigi Donnarumma øverst på listen med Albon Lafont fra Toulouse på andenpladsen.

Derefter følger PSG's angriber Kylian Mbappe, Inters Christian Pulisic og Malang Sarr fra Nice på på listens øverste fem pladser.

Listen er lavet på baggrund af en rapport, som blandt andet bliver baseret på, hvor mange minutter den enkelte spiller har spillet sammenlignet med det niveau, som spillerens liga ligger på plus de resultater, som spillerens klub har opnået. Det er en samling data, som er lavet over samlet to år.

Victor Nelsson har i denne sæson spillet 20 kampe for FC Nordsjælland, hvor han ifølge Superliga.dk har vundet 71 procent af sine dueller.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.