Rødt kort blev dyrt for Besiktas, da Bayern vandt overlegent

Bayern München besejrede tirsdag aften Besiktas med 5-0 i den første af to ottendedelsfinaler i Champions League.

Bayern München var på forhånd udråbt til favoritter forud for den første af de to ottendelsfinaler mod tyrkiske Besiktas i denne sæsons Champions League, og tirsdag aften levede de op til favoritværdigheden hjemme på Allianz Arena.

Den kroatiske stopper Vida sørgede da også for, at gæsternes opgave gik fra svær til umulig, da han et kvarter inde i opgøret som bagerste mand nedlagde Robert Lewandowski, der var på vej mod mål, efter at Caner Erkin havde smidt bolden væk i tyrkernes opspil.

Besiktas måtte derfor spille resten af kampen med en mand i undertal mod de tyske mestre, der hurtigt tog kontrollen over opgøret, og kort før pausen gjorde Thomas Müller det så til 1-0, da han scorede tæt under mål.

Efter pausen udbyggede Kingsley Coman føringen ved at komme først på Lewandowskis flade indlæg, og med en lille halv time igen lukkede Thomas Müller endegyldigt løjerne med sin anden scoring i opgøret.

Robert Lewandowski ville også selv lege med, og i kampens sidste minutter gjorde han det således til både 4 og 5-0, hvilket endte med at blive kampens resultat.

Bayern München ligner dermed et hold, der har det ende ben i Champions Leagues kvartfinaler. Returopgøret spilles i Istanbul den 14. marts.