Video : Tipsbladet
Champions League

Sevilla-træner: Vi var bedst

Sevillas træner, Vincenzo Montella, er stolt over sit holds præstation og ser frem til en ligeså god præstation i returopgøret.

Det endte 0-0 på Ramon Sanchez Pijuan, da Sevilla tog imod Manchester United onsdag aften. Hjemmeholdets italienske træner, Vincenzo Montella, stolt over holdet, selv om det ikke blev til en hjemmebanesejr.

- Jeg er stolt, fordi holdet viste kvalitet og karakter. Vi skulle vinde, så vi er skuffede på fansene, der var fantastiske i aften. Det har været en fantastisk aften, der kunne have været endnu bedre. Men vi har stadig alt at spille for, lyder det fra Montella.

Sevilla kom frem til flere store chancer i første halvleg, men hver gang kom David De Gea i vejen. Dog er Montella sikker på, at hans tropper kan få sendt kuglen forbi De Gea, når de skal spille returopgøret.

- Vi havde 10 skud på mål og 10 hjørnespark i første halvleg. Vi var det bedste hold på banen, men sådan er fodbold. Ikke at lukke mål ind er vigtigt. Nu skal vi score på Old Trafford, og det er jeg sikker på, at vi gør. Dette hold og de her spillere skal spille som i aften, fordi de kan kontrollere kampen. Det er ikke altid muligt, især ikke mod en modstander som Manchester United, men jeg tror på, at vi kan gøre det igen.

Returopgøret på Old Trafford spilles den 13. marts.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.