Dagens Spilforslag: Svækket forsvar i vigtigt bundbrag
Illustration: Polfoto
Spil

Dagens Spilforslag: Svækket forsvar i vigtigt bundbrag

Mainz har både fordel af hjemmebane og af et svækket Wolfsburg-forsvar fredag aften.

Klokken 20.30
Mainz - Wolfsburg
1 DNB
1,61 @Bet365

Vigtigt opgør for to hold, der begge slås for at komme fri af nedrykningskampen. Mainz fik et vitalt boost i den seneste runde, da man her sikrede sig sæsonens første sejr ude, da Hertha Berlin blev besejret med 2-0.

Hjemme har man hentet fem sejre i 11 kampe og får fredag besøg af et svækket mandskab fra Wolfsburg, der har mange skader og har Maximilian Arnold i karantæne. 

En af de skadede spillere er midterforsvareren Yannick Gerhardt, der har en vigtig betydning for holdet. I de seneste 15 kampe, hvor han Gerhardt ikke har været med, har holdet ikke vundet. 

Læg dertil karantænen til kollegaen i midterforsvaret Arnorld, for det er blevet til nederlag i fem af de seneste otte kampe, hvor han har været fraværende. 

Ud over de to er der skader til tre yderligere forsvarsspillere i form af John Brooks, Felix Uduokhai og Marcel Tisserand, så det gør det defensive fundament ganske skrøbeligt. 

Kampens betydning taget i betragtning og det faktum, at Wolfsburg med hele 12 uafgjorte kampe er ligaens dele-konger, vælger jeg bettet, hvor et uafgjort resultat giver pengene tilbage. Den rene sejr til Mainz kan findes helt op til odds 2,18.