Du kan se alle højdepunkterne fra opgøret mellem AC Horsens og Randers her.

AC Horsens tog fredag aften imod Randers FC på Casa Arena i Superligaen, og her endte det med, at de to hold spillede 1-1 mod hinanden. Der var dog tale om en kamp, hvor Horsens længe lagde et godt tryk på Randers.

På trods af Horsens overtag, så kunne Randers bringe sig foran i kampen efter 26 minutter, da Bashkim Kadrii sendte et velsparket frispark i netmaskerne bag Jesse Joronen i AC Horsens-målet.

Horsens kom dog tilbage i opgøret 11 minutter efter, da et langt indkast fra Mikkel Qvist skabte så meget kaos i Randers-feltet, at Jonas Thorsen i sidste ende kunne sparke bolden i mål til 1-1.

I anden halvleg fortsatte Horsens med at dominere, men det lykkedes ikke for de gule at få sendt sejrsmålet i nettet.

Du kan se højdepunkterne fra kampen nedenfor.