Tobias Linderoth vil være cheftræner en dag
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Skandinavien

Tobias Linderoth vil være cheftræner en dag

Lige nu er han assistenttræner i IF Elfsborg, men den tidligere FCK-kæmpe Tobias Linderoth har ambitioner om at blive chef. Han afviser dog, at han fik buddet i sin nuværende klub.

I efteråret skulle IF Elfsborg have ny cheftræner, og lokalavisen Borås Tidning skrev, at klubben tilbød jobbet til Tobias Linderoth, efter den havde afskrevet blandt andet Glen Riddersholm. Linderoth endte da også som træner i Elfsborg, bare assistent i stedet for chef.

Det betyder dog ikke, at den tidligere FC København-anfører ikke gerne vil være cheftræner en dag. For det er bestemt ambitionen. Forklaringen på, at det ikke blev Elfsborg, er slet og ret, at han ikke fik tilbuddet.

Det siger han i podcasten Lundh.

- Jeg har været så længe i fodboldens verden, at jeg forholder mig til det, der er konkret. Jeg spekulerer ikke på, om jeg skulle få chancen eller ej. Nu blev det Jimmy (Thelin, cheftræner, red.), og jeg indgår det teamet. Det føles spændende, siger Linderoth i podcasten.

Han mener dog, at han ville kunne klare det, hvis han var blevet Allsvenskan-træner i vinter.

- Ja, det tror jeg. Definitivt. Men derfor er det ikke forkert, som det endte, at jeg får en assisterende rolle for at udvikle mig og blive endnu bedre og forhåbentlig tage skridtet senere, siger han.

Før Tobias Linderoth blev assistenttræner i Elfsborg, var han U17-træner samme sted fra 2011 og frem. Det var også i Elfsborg, han slog igennem som professionel i midt-/slut-90'erne.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.