Video : Tipsbladet
Bundesliga

David Alaba åbner op for fremtidigt klubskifte

David Alaba er ikke afvisende over for at prøve kræfter med en ny klub efter at have været i Bayern München hele sin foreløbige seniorkarriere.

Der har været bud efter ham fra andre klubber flere gange, men indtil videre har David Alaba ikke været interesseret i at forlade Bayern München – men sådan behøver det ikke altid være.

Flere af de engelske storklubber samt både Real Madrid og Barcelona har på rygtebasis været ude med følerne efter den østrigske landsholdsspiller.

Ingen klubben har dog været i stand til at lokke ham fra det sydtyske, hvor han har været en del af Bayern München siden 2008 – undervejs er det blot blevet til et halvt år i Hoffenheim på en lejeaftale.

Nu åbner den alsidige østriger dog op, at han også ønsker at prøve kræfter med andre klubber end Bayern München i fremtiden.

- Jeg er opmærksom på, at den beslutning skal tages engang. Jeg føler mig stadig meget komfortabel her, men jeg kan også forestille mig at gå andre veje – at tage det næste skridt eller se mig om efter nye udfordringer, fortæller David Alaba til Kurier.

- Men jeg lader beslutningen stå åben. Jeg har mål for denne sæson, som jeg vil opnå, så der er ikke plads til det lige nu, siger østrigeren, der har kontrakt med Bayern München til 2021.

I den tyske storklub har David Alaba både været brugt i det centrale forsvar, som venstre back og på midtbanen, mens han på landsholdet udelukkende optræder på midtbanen.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.