Spilforslag til Europa League: Giftig franskmand hjælper favoritter
Foto: Getty Images
Spil

Spilforslag til Europa League: Giftig franskmand hjælper favoritter

Lokomotiv Moskva møder modstand på et nyt niveau i Madrid efter den overraskende sejr over Nice.

Torsdag kl. 19.00
Atlético Madrid - Lokomotiv Moskva
Antoine Griezmann scorer
2,00 @ Danske Spil

Atlético Madrid blev hurtigt udråbt til en af turneringens største favoritter, da holdet røg fra Champions til Europa League, og den samlede sejr på 5-1 over FC København i 1/16-finalen har ikke givet anledning til at ændre vurderingen.

Nu venter så et opgør mod Lokomotiv Moskva, som overraskende slog Nice ud efter 3-2 ude og 1-0 hjemme. Det hører dog med til historien, at Nice-angriber Mario Balotelli havde et par skud på træværket i returopgøret, før han trak sig mentalt ud af opgøret i den russiske kulde.

Atlético-træner Diego Simeone er en kalkuleret herre, som utvivlsomt vil gøre alt for at lukke kampen allerede efter det første opgør. Spanierne har holdt målet rent i de seneste fem kampe på stribe, og det vil give også være dagsordenen til aftenens kamp.

Taktikken kræver naturligvis en skarpretter i den anden ende af banen, og en sådan har Atlético lige nu i form af Antoine Griezmann. Franskmanden har scoret 12 mål i de sidste 11 kampe, og han er en hurtig spiller af lige præcis den type, som vil gøre ondt på Lokomotivs forsvar. Og så gør det heller ikke noget, at Griezmann sparker straffespark i kampen, som i øvrigt har dansk dommer i form af Jakob Kehlet, der typisk peger på 11-meterpletten i hver tredje europæiske kamp som dommer.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.