Video : Tipsbladet
Bundesliga

Nedrykningstruede HSV fyrer direktøren og sportschefen

De sportslige kvaler for Hamburger SV forplanter sig til ledelsesgangene, hvor den administrerende direktør og den sportsligt ansvarlige har fået sparket af den nye formand.

Det er ikke ligefrem første gang, Hamburger SV er i bekneb. Faktisk har det været mere reglen end undtagelsen de seneste år, at traditionsklubben kæmper mod nedrykning langt ind i sæsonen. Denne gang ser det dog ekstra sort ud for HSV, der har syv point op til redning.

Midt i den sportslige krise skifter klubben ud i ledelsen. Klubpræsident Bernd Hoffmann er blevet indsat som ny formand for bestyrelsen, og han har som sin første embedshandling valgt at fyre administrerende direktør Heribert Bruchhagen.

I Bruchhagens sted er trådt vicedirektør Frank Wettstein, og også han har markeret sig med en markant personalebeslutning. Han har således opsagt samarbejdet med sportsdirektør Jens Todt, der har bestredet jobbet siden januar 2017.

- Vi vil positionere os til fremtiden, siger Wettstein noget ukonkret om beslutningen.

Der bliver ikke ansat en direkte afløser for Todt, hvis opgaver i stedet bliver fordelt på de øvrige ansatte i klubbens sportslige afdeling.

HSV missede en glimrende chance for at hale ind på rivalerne i weekenden, da holdet spillede 0-0 hjemme mod Mainz, der befinder sig lige over HSV i tabellen. I den kommende weekend venter så lidt af en angstmodstander, når holdet møder Bayern München ude.

Okay, Bayern er angstmodstander for nærmest alle tyske hold, men det er de færreste, der tabte 0-8 i München omkring denne tid sidste år. Det samme gjorde HSV utrolig nok også i februar 2015.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.