Flere spillere på vej til at investere i Lyngby
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Flere spillere på vej til at investere i Lyngby

Andreas Bjelland er ved at have samlet en hel kreds af tidligere spillere i Lyngby BK, hvoraf flere ifølge landsholdsspilleren er klar til at lægge nogle pengene i klubben.

Da Brian Hamalainen forleden blev præsenteret som det nyeste skud på stammen af investorer i Lyngby Boldklub, lod formand Tommy Petersen sive, at der var flere tidligere spillere i klubben, som var interesseret i at gøre Hamalainen selskab.

Med reference til Andreas Bjelland, der allerede på det tidspunkt var blevet præsenteret som investor i klubben, sagde Petersen:

- Vi er både glade for og ydmyge omkring, at Brian er gået med i Bjelland-gruppen, og at det også tegner til, at flere tidligere Lyngby-spillere går med i den gruppe.

Og den er god nok. Landsholdsstopperen Bjelland er ved at samle en kreds af tidligere Lyngby-spillere, hvor flere ifølge Bjelland har givet udtryk for, at de er klar til at lægge nogle af deres penge i deres gamle klub.

I et interview med Lyngby-podcasten 'Altid blå og hvid' siger han, at han håber, at de snart kan præsentere flere af slagsen.

- Jeg og Birger (Jørgensen, administrerende direktør, red.) arbejder på at få lavet en spillerpulje med nogle af de gamle spillere, som jeg har været i kontakt med. Så forhåbentlig kommer de stille og roligt og bliver stille og roligt præsenteret. De fleste er gået med sådan uofficielt, og som "Hama" forleden blev officiel, håber vi at kunne præsentere løbende nogle flere spillere i den kreds og lave en spillerpulje til at gå med i 'Friends of Lyngby', siger Andreas Bjelland i podcasten.

'Friends of Lyngby' er navnet på den gruppe af investorer, der reddede klubben fra konkurs, og de fleste af de måske kommende spiller-investorer er nogle, som Andreas Bjelland kender.

- Det er faktisk lidt blandt, lad os sige det sådan. Det er også nogle, der er væsentligt yngre end mig, men de fleste har jeg spillet sammen med, vil jeg sige, og kender rimelig godt. Både fra U-landshold og diverse klubber, både Lyngby og rundt omkring og landsholdet for den sags skyld. Forhåbentlig kommer der nogle flere med, så vi kan vise, at vi alle sammen gerne vil støtte op om det sted, som har betydet utrolig meget for vores ungdomstid, siger han i 'Altid blå og hvid'.

Bjelland siger desuden, at han ikke vil oplyse, hvor mange penge han har lagt. Den nuværende Brentford-spiller nåede 40 førsteholdskampe, inden han skiftede til FC Nordsjælland.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.