Video : Tipsbladet
La Liga

Daniel Wass misser Atletico Madrid-kamp med rygskade

Celta Vigo skal se bort fra deres danske midtbaneprofil, Daniel Wass, der døjer med en rygskade, når de søndag gæster Atletico Madrid.

Daniel Wass var fraværende, da Celta Vigo i sidste spillerunde besejrede Las Palmas med 2-1, og danskeren kommer heller ikke i kamp, når galicerne gæster Atletico Madrid søndag.

Klubben skriver således på deres hjemmeside, at danskeren døjer med en skade i lænden, der altså holder ham ude af opgøret.

Den spanske klubs egen læge, Juan José García Cota, meddeler dog, at en operation ikke er på tale i øjeblikket, men at det kan blive nødvendigt. Han ved desuden ikke, hvor længe danskeren må sidde ude.

Foruden Wass skal cheftræner Juan Carlos Unzué også se bort fra forsvarsprofilen Andreu Fontás. Til gengæld kan han glæde sig over, at Iago Aspas' formodede knæskade ikke er så slem, som først antaget, og at angriberen formentlig er klar til mødet med ligaens andenplads.

Celta Vigo ligger i øjeblikket på niendepladsen i den spanske liga, hvor Wass har spillet 26 kampe med fire mål og syv målgivende afleveringer til følge.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.