Italiensk avis: Milan nærmer sig aftale med erstatning for Donnarumma
Foto: Getty Images
Serie A

Italiensk avis: Milan nærmer sig aftale med erstatning for Donnarumma

Gianluigi Donnarumma er længe blevet rygtet væk fra Milan, og nu ser det ud til, at de snart har erstatningen klar for den unge italiener.

I efterhånden tre sæsoner har den 19-årige italienske keeper Gianluigi Donnarumma været fast mand på AC Milans Serie A-mandskab, og han har præsteret så flot, at han formodentlig har fået de fleste storklubber i Europa til at kigge hans vej.

Heriblandt Paris Saint Germain, som man regner med vil være forrest i kampen om at hente den italienske keeper. Rygterne har Donnarummas exit fra Milano-klubben har fået nyt liv, da det lader til, at AC Milan allerede nu er godt i gang med at finde erstatningen.

Det skulle blive den tidligere Liverpool-målmand og nuværende Napoli-keeper Pepe Reina, som har kontraktudløb til sommer. Men selvom det ikke skulle være selvsagt, at Reina ville blive førstevalg i klubben, så er der nogle ting, som peger på, at han bliver det.

Reina får nemlig angiveligt en tre-årig kontrakt, hvor han bliver betalt 22 millioner kroner om året, og det er sjældent noget, som man vil betale en spiller for at være andetvalg på målmandsposten. Det skriver den italienske sportsavis Corriere dello Sport.

Alt det peger derfor på, at Donnarumma muligvis er ved at finde nye græsgange, og hvis PSG samtidig skulle få Chelsea-manageren Antonio Conte til klubben, så ville det gøre et Donnarumma-skifte endnu mere sandsynligt, fortæller avisen.

Donnarumma forlængede i sommer kontrakten med Milan frem til 2021.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.