Video : Tipsbladet
Landshold

U21-landsholdets spillere slider med at få spilletid

En række spillere på Niels Frederiksens U21-landshold får ikke så meget spilletid, som de plejer. Derfor er han usikker på, hvor de står, og det skal en testkamp mod Østrig være med til at give svar på.

Om 15 dage spiller Danmarks U21-landshold en vigtig EM-kvalifikationskamp mod Georgien, men inden da venter Østrig i en testkamp. Niels Frederiksen udtog truppen til de to kampe i formiddag, og i den trup er der flere spillere, der døjer med manglende spilletid.

Årsagerne er forskellige, lige fra skader til fravalg til, at deres ligaer først lige er begyndt. Men fælles for dem er, at de spiller mindre, end de plejer, og mindre, end Niels Frederiksen helt så.

- Det betyder noget. Det er fuldstændig rigtig, at vi faktisk er lidt mere udfordrede på vores spilletid sådan generelt nu i den her udtagelse, end vi har været tidligere. Det giver selvfølgelig nogle overvejelser. Vi skal overveje, hvor meget spillerne kan bidrage med, når de ikke er vant til at spille så meget i deres klubber, siger han i et interview med DBU.

Netop derfor er testkampen mod Østrig før kvalifikationskampen mod Georgien kærkommen.

- Vi har nogle spillere, som ikke har spillet så meget, og vi er faktisk en lille smule usikre på, hvor de står henne lige nu. Vi kan jo bruge den kamp til at se nogle spillere an, teste nogle nogle spillere af, give nogle spillere noget spilletid, siger U21-landstræneren.

Han sætter ikke selv navne på, men han hentyder formentlig til spillere som Sammy Skytte, Jacob Rasmussen, Asger Sørensen, Philip Billing, Daniel Iversen, Nikolai Laursen, Jacob Bruun Larsen og Marcus Ingvartsen.

Fælles for dem alle er, at de ikke har fået så meget spilletid på det seneste. 

Stillingen i Danmarks kvalifikationspulje ser ud som følger.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.