Så skete det: Pellegrino fyret i Southampton
Foto: Alex Livesey/Getty Images
Premier League

Så skete det: Pellegrino fyret i Southampton

Pierre Emile Højbjergs skal have ny manager, efter Mauricio Pellegrino er blevet fyret i Southampton efter kun ni måneder i sædet

Efter en lang række skuffende resultater gik den ikke længere for Mauricio Pellegrino i Southampton. Kun én sejr er det blevet til i de seneste 17 kampen. Det skuffende nederlag i bundkampen mod Newcastle blev for meget for klubbens ledelse, der mandag aften har valgt at fyre den argentinske træner. Det meddeler klubben.

- Southampton Football Club kan i dag bekræfte, at klubben har taget afsked med førsteholdets manager Mauricio Pellegrino. 

Dermed nåede han kun ni måneder i sædet, der da heller ikke gik som forventet. Southampton ligger på en skuffende 16.-plads i ligaen, kun et enkelt point over Crystal Palace på den forkerte side af nedrykningsstregen.

Dermed skal Pierre Emile Højbjerg have ny træner. Danskeren har efter en svær sæsonstart spillet regelmæssigt for klubben på det seneste, og det bliver med danske VM-briller spændende at se, om dette vil fortsætte under den kommende manager. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.