Video : Tipsbladet
Superliga

Lønstrup sigter efter sejr mod FCN

Selvom det bliver en hård kamp mod FC Nordsjælland, sætter FC Helsingørs cheftræner, Christian Lønstrup, næsen op efter at vinde.

I weekenden spilles Superligaens sidste runde, inden ligaen bliver delt op i mesterskabs- og nedrykningsspil.

I øjeblikket ligger FC Helsingør på sidstepladsen, men kan med en sejr rykke op i tabellen. Det kan dog objektivt set ikke betale sig, da FC Helsingør i givet fald vil have flere point op til de to øverste pladsen i nedrykningspuljen, end hvis de beholder sidstepladsen og kommer i den anden pulje.

Christian Lønstrup vil dog ikke være med til at spekulere i at tabe.

- Der er plusser og minusser ved det hele. Det kan godt være, at øjebliksbilledet og formbarometeret fortæller os, at Lyngby og Randers er dårligere end Silkeborg og AGF. Men det kan jo nå at ændre sig efter de seks kampe i gruppespillet.

- Vores mindset er at vinde kampen på søndag. Vi går ind til alle kampe for at vinde. Ligegyldigt, hvor vi ligger i tabellen. Sådan har det altid været i vores klub, siger Christian Lønstrup til BT Sporten.

Christian Lønstrup forklarer videre, at han synes, strukturen er god, da det kan lade sig gøre for en lille klub som FC Helsingør at overleve i ligaen på trods af mange tabte kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.